LEENA Miten epämukavuudesta pääsee eroon

LEENA - 32 vuotta

Leena toimii yleislääkärin assistenttina, ja hänellä on kaksi tytärtä. Viikonloppuisin he tekevät yhdessä hauskoja juttuja ja kokkailevat. Perheestä on mukavaa myös katsoa elokuvia yhdessä.

PÄIVITÄ NYT. TEE KUTEN Lenna JA KOKEILE AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE® -LINSSEJÄ

Ne tarjoavat mukavuutta koko päivän – joka päivä. Hanki kuponki ja kokeile jo tänään.

 

Hanki kuponki

Milloin aloit käyttää piilolinssejä?

”Kun olin kaksitoista. Käytin silmälaseja ennen sitä, mutta teini-ikäisenä ulkonäkö alkaa tietysti merkitä enemmän, ja halusin piilolinssit. Minusta silmälasit eivät myöskään olleet kovin mukavat. Piilareihin tottuminen kesti vähän aikaa, mutta nyt olen käyttänyt niitä jo yli 20 vuotta”.

Onko sinulla koskaan ollut mitään ongelmia?

”Ei, ei mitään ongelmia. Ainoa asia on, että olen välillä ollut vähän laiska puhdistamaan kuukausilinssejäni kunnolla. Tiedän, että hygienia on tärkeää ja sekä kädet että piilolinssit on puhdistettava hyvin, koska pienikin epäpuhtaus linssissä voi aiheuttaa ärsytystä tai polttavaa tunnetta. Myönnän, etten aina ole ollut tässä niin tarkka kuin olisin voinut olla. Minulle ei tullut mieleen, että en saanut kaikkea irti piilareista vain oman saamattomuuteni takia. Onneksi optikko huomautti, että minun pitäisi olla huolellisempi puhdistamisen kanssa.”

‘KERTAKÄYTTÖPIILARIT SOPIVAT JUURI MINUNLAISILLENI IHMISILLE, KOSKA NE VOI VAIN HEITTÄÄ POIS KÄYTÖN JÄLKEEN’

Olet siis parantanut tapasi?

”No en oikeastaan. Siirryin vain käyttämään kertakäyttöpiilolinssejä! En yksinkertaisesti ole tarpeeksi kurinalainen, ja kertakäyttöpiilarit sopivat juuri minunlaisilleni ihmisille, koska ne voi vain heittää pois käytön jälkeen.”

Nyt kaikki menee siis hyvin piilolinssien kanssa?

”Juuri niin. Käytän välillä huvin vuoksi myös värillisiä piilolinssejä, joissa on omat vahvuudet. Minulla on ruskeat silmät, mutta kun laitan harmaat piilarit, silmäni näyttävät luonnollisen sinisiltä.”

Suosittelisitko piilolinssejä muille?

”En tietenkään voi puhua kaikkien puolesta, mutta sanoisin, että niihin tottuu tosi nopeasti eikä niitä sitten edes huomaa. Minusta ne ovat myös paljon käytännöllisemmät kuin silmälasit, jotka ovat aina hukassa ja voivat mennä rikki. Tykkään kuitenkin käyttää silmälaseja kotona pitkän työpäivän jälkeen.”