EEVA Miten epämukavuudesta pääsee eroon

EEVA - 34 vuotta

Eeva on ammatiltaan tanssija, malli ja juontaja. Hän kuuluu tanssiryhmään, joka esiintyy erilaisissa tapahtumissa. Eeva rakastaa pitkiä lomia ja haaveilee koko maailman näkemisestä. Hänestä on mukava olla myös kotona ja katsoa Netflixiä miehensä ja kissojensa kanssa. 

PÄIVITÄ NYT. TEE KUTEN Eeva JA KOKEILE AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE® -LINSSEJÄ

Ne tarjoavat mukavuutta koko päivän – joka päivä. Hanki kuponki ja kokeile jo tänään.

 

Hanki kuponki

Minkä ikäisenä aloitit piilolinssien käytön?

”Kun olin kaksitoista, sain silmälasit enkä rehellisesti sanottuna pitänyt niistä. Tuossa iässä on usein epävarma omasta ulkonäöstään, ja minusta lasit olivat myös tiellä, kun tanssin tai harrastin muuta liikuntaa. Onneksi sain piilarit melko nopeasti.”

Menikö kaikki heti hyvin?

”Kyllä meni. Piilolinsseihin tottuminen vei ehkä kuukauden, mutta sen jälkeen kaikki on sujunut hyvin enkä käytä silmälaseja juuri koskaan. Silmälasini ovat kymmenen vuoden takaisten vahvuuksien mukaiset*, mutta koska en ikinä käytä niitä, en ole koskaan tullut hankkineeksi uusia. Olen miettinyt silmien laserleikkausta, mutta se tuntuu jotenkin hankalalta ja myös vähän pelottavalta. Ja miksi menisin leikkaukseen, kun piilarit toimivat niin täydellisesti.”

*Säännöllinen näöntarkastus on suositeltavaa

‘NIISTÄ EI TODELLAKAAN OLE MITÄÄN ONGELMAA’

Sinulla ei siis ole ollut mitään ongelmia?

”Ei oikeastaan. Jossain vaiheessa piilolinssit alkoivat tuntua hieman epämukavilta, yleensä iltaa kohden. Epämukavuus alkoi vähitellen, ja aluksi pärjäsin sen kanssa. Sitten asiat menivät siihen pisteeseen, että se alkoi todella vaivata minua. Päätin mennä uudelleen näöntarkastukseen. Kävikin ilmi, että minulle sopisi erityyppinen linssi. Olisi pitänyt mennä optikolle jo aikaisemmin.”

Oletteko nyt siis taas erottamattomat uusien piilareidesi kanssa?

”Ehdottomasti. Silloinkin kun olen kotona vain chillailemassa ja katsomassa TV:tä, minulla on piilarit silmissä. Niistä ei todellakaan ole mitään ongelmaa.

Kannustaisitko muita käyttämään piilolinssejä?

”Takuulla. Niihin tottuu nopeasti, ja ne antavat paljon enemmän vapautta liikkumiseen ja elämään yleensä. Korostaisin kuitenkin sitä, että optikolla kannattaa käydä vähintään kerran tai kaksi vuodessa eikä lykätä sitä liian pitkään.”