PIILOLINSSIT LÄHELLE, VÄLIETÄISYYKSILLE JA KAUAS NÄKEMISEEN

Ajan myötä alkaa olla vaikea lukea lähietäisyydeltä pientä tekstiä, kuten aikakauslehtiä, hintalappuja tai älypuhelimen viestejä. Siinä vaiheessa alkaa lukulasien harominen lähistöltä. Kertakäyttöisillä tai kuukausimoniteholinsseillä pystyt näkemään kaikille etäisyyksille, joten voit unohtaa lukulasien etsimisen.

LUKULASIT EIVÄT OLE AINOA VAIHTOEHTOSI

Lukulasien käytön aloittaminen ei välttämättä ole sellainen juttu, jota olet odottanut. Monille voi olla helpotus tietää, että on olemassa vaihtoehtoja – ja yksi niistä on monitehopiilolinssit.

NÄE, TUIJOTA, VILKAISE, LUE, KATSO

Monitehopiilolinssien iso plussa on niiden tarjoama vapaus. Ne on suunniteltu selkeään näkemiseen lähelle, välietäisyyksille ja kauas. Sinun ei siis tarvitse vaihdella silmälasien ja piilolinssien välillä missään vaiheessa. Ei tarvitse suunnitella etukäteen. Ei tarvitse penkoa laukkua. Mitään ei riipu ketjussa kaulassasi. Monitehopiilolinssit sopivat täydellisesti vapaaseen ja aktiiviseen elämäntapaan – ja näytät samalta kuin ennenkin.

OLETKO VALMIS KOKEILEMAAN MONITEHOPIILOLINSSEJÄ?

Ennen kuin päädyt lukulasien käyttäjäksi, suosittelemme käyntiä optikolla. Siellä selviää, ovatko monitehopiilolinssit sinulle oikea valinta. Optikkosi selittää kaiken.

Kokeile moniteholinssejä

Hanki aloituspakkaus

You might be wondering

  1. Mitä ikänäkö on?
    Mitä monitehoiset kertakäyttöpiilolinssit ovat?
    Mitä monitehoiset kuukausipiilolinssit ovat?
    Ovatko piilolinssit paremmat kuin silmälasit?
    Voinko käyttää piilolinssejä?

Updated: 21-08-2018