KOKEILE UUSIA SUOSIKKILINSSEJÄSI JOPA 30 PÄIVÄN AJAN!

KLIKKAA TÄSTÄ JA KOKEILE

PETTER BRANDBERG SUKSIEN VALMISTAJA

Mitä intohimoon keskittyminen merkitsee?

Suhtaudumme Alconilla intohimoisesti innovatiivisimman linssiteknologian kehittämiseen sinun silmillesi. Jos intohimosi edellyttää tarkkaa näköä kaikille etäisyyksille, voimme auttaa sinua löytämään oikeanlaiset piilolinssit.

Tarkan näön tärkeyden osoittamiseksi olemme luoneet Petter muotokuvan.

Oletko sinä edelleen keskittynyt intohimoosi?

KATSO PETTER ELOKUVA
TOISTA VIDEO

IKÄNÄKÖ TULEE KAIKILLE

Kun ikää tulee lisää, silmäsi eivät enää pysty tarkentamaan lähellä oleviin yksityiskohtiin. Näin tapahtuu meille kaikille noin 40-vuotiaina. Olet saattanut huomata, että puhelimen teksti näyttää pienemmältä, tai että kätesi eivät ole tarpeeksi pitkät näytön tarkentamiseen. Tätä kutsutaan ikänäöksi.

Alle 40-vuotiailla silmän linssi, eli mykiö, pystyy mukautumaan kameran linssin tavoin. Ajan myötä silmä ei enää pysty tarkentamaan eri etäisyyksille, mikä aiheuttaa ongelmia katseen kohdistamisessa läheltä kauas ja takaisin.

Onneksi monitehopiilolinssien avulla pystyt jatkamaan elämääsi entiseen tapaan.

KOKEILE UUSIA SUOSIKKILINSSEJÄSI JOPA 30 PÄIVÄN AJAN!

YKSI LINSSI. KAIKKI ETÄISYYDET.

MITEN MONITEHOLINSSIT TOIMIVAT?

Monitehopiilolinssit voivat monitehosilmälasien tapaan auttaa sinua näkemään tarkasti kaikille etäisyyksille.

Pupillin koko muuttuu sen mukaan, mihin silmä tarkentaa se muuttuu pienemmäksi, kun silmä tarkentaa johonkin lähellä olevaan, ja suuremmaksi, kun silmä tarkentaa johonkin kauempana olevaan.

Precision profile -teknologia perustuu silmän luontaiseen kykyyn katsoa linssin eri osien läpi sen mukaan, miten kauas katsot.

KOKEILE UUSIA SUOSIKKILINSSEJÄSI JOPA 30 PÄIVÄN AJAN! ETSI LÄHIN OPTIKKOSI KLIKKAAMALLA TÄTÄ

ETSI lähin OPTIKKO

100 % TYYTYVÄISYYS TAI SAAT RAHAT TAKAISIN

Jos et ole tyytyväinen, kun kokeilet näitä piilolins-sejä ensimmäisen kerran, saat täyden hyvityksen ostoksestasi.MITEN TYYTYVÄISYYSTAKUU TOIMIIOta yhteyttä optikkoon, jolta ostit DAILIES TOTAL1®Multifocal-, DAILIES® AquaComfort PLUS® Multifo-cal- tai AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal -piilolinssit.Huomioi, että sinun on otettava yhteyttä optikkoon 30 päivän kuluessa piilolinssien ostopäivästä, jotta voit hyödyntää tyytyväisyystakuun. Varaa itsellesi sopiva aika ja muista tuoda mukanasi kuitti sekä loput piilolinssit.

Se mere

KOKEILE UUSIA SUOSIKKILINSSEJÄSI JOPA 30 PÄIVÄN AJAN! ETSI LÄHIN OPTIKKOSI KLIKKAAMALLA TÄTÄ

ETSI lähin OPTIKKO

Updated: 28-09-2018