OPI UUSIA ASIOITA PIILOLINSSEISTÄ

Piilolinssit ovat kehittyneet nopeasti viime vuosina, kuten kaikki muukin teknologia. Uusien piilolinssien ominaisuuksien tavoitteena on tehdä käyttökokemuksesta mahdollisimman mukava.

MYYTTI 1: KAIKKI PIILOLINSSIT KUIVATTAVAT SILMIÄ

Väärin. Esimerkiksi DAILIES TOTAL1® Water Gradient -piilolinssit eivät tunnu silmissä ollenkaan. Water Gradient -linssien pinnasta lähes 100 % on vettä. Se tarkoittaa, että silmää vasten on tyynymäinen kosteuskerros, joka tuntuu erittäin miellyttävältä.

MYYTTI 2: PUNASILMÄISYYS KUULUU ASIAAN

On totta, että joidenkin piilolinssien pitäminen liian kauan voi aiheuttaa silmien punoitusta, joka johtuu silmän hapenpuutteesta. Esimerkiksi DAILIES TOTAL1® Water Gradient -piilolinssit mahdollistavat hyvän happivirtauksen.

MYYTTI 3: KAIKKI LINSSIT OVAT SAMANLAISIA

Se ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. On paljon erilaisia materiaaleja ja erilaisia valmistusmenetelmiä. Siksi suosittelemme aina optikolla käymistä. Sieltä saat parhaat suositukset juuri sinulle parhaiten sopivista piilolinsseistä.

Viimeaikaiset linssi-innovaatiot

placeholder

Water gradient -materiaali

DAILIES TOTAL 1® -linsseissä käytetään tämän hetken innovatiivisinta piilolinssimateriaalia. Water gradient -linssien pintaa ympäröi kosteuskerros, jonka ansiosta linssi ei tunnu silmässä ollenkaan.

placeholder

Hyvin hengittävä

Happi on yksi silmien hyvinvoinnin tärkeimmistä tekijöistä. Hyvä hengittävyys ehkäisee silmien punoitusta ja pitää silmät vaaleina ja terveen näköisinä.

Toista video

”JÄLKIKÄTEEN OLEN MIETTINYT, MIKSI LYKKÄSIN NIIDEN HANKKIMISTA NIIN PITKÄÄN”

”TEE ASIALLE JOTAIN”

Toista video

Kokeile mukavampia linssejä

Hanki aloituspakkaus

Usein kysyttyä

  1. Miten piilolinssien käyttömukavuutta voi parantaa?
    Mitä Water Gradient tarkoittaa?
    Kuinka kauan kertakäyttöpiilolinssejä voi pitää?
    Miksi kannattaa harkita DAILIES TOTAL1® Water Gradient -piilolinssejä?
    Ovatko piilolinssit paremmat kuin silmälasit?

Updated: 21-08-2018