PIILOLINSSITYYPIT

Piilolinsseistä puhutaan joskus hankalan kuuloisilla erikoistermeillä, mutta ne on helppo oppia. Optikkosi pystyy määrittämään sinulle parhaiten sopivan linssityypin.

KERTAKÄYTTÖPIILOLINSSIT

Suunniteltu kertakäyttöön. Hyvä vaihtoehto silmälaseille päivittäisessä tai satunnaisessa käytössä, esimerkiksi urheillessa, töissä tai vapaa-ajalla. Erittäin kätevät. Saatavilla on likinäköä, kaukonäköä, hajataittoa ja ikänäköä korjaavia linssejä.

NÄHDÄ KERTAKÄYTTÖPIILOLINSSIT

KUUKAUSIPIILOLINSSIT

Kuukausittain vaihdettavat piilolinssit. Sopivat hyvin niille, jotka eivät halua käyttää silmälaseja ja haluavat käyttää piilolinssejä joka päivä. Linssit on otettava pois ja puhdistettava jokaisen käytön jälkeen. Saatavilla on likinäköä, kaukonäköä, hajataittoa ja ikänäköä korjaavia linssejä.

NÄHDÄ KUUKAUSIPIILOLINSSIT

TOORISET PIILOLINSSIT

Joko kertakäyttöiset tai kuukausilinssit. Korjaavat hajataittoa.

NÄHDÄ TOORISET PIILOLINSSIT

MONITEHOPIILOLINSSIT

Voivat olla joko kertakäyttöisiä tai kuukausilinssejä. Monitehopiilolinsseillä korjataan ikänäköä, ja linsseillä näkee selvästi lähelle, välietäisyyksille ja kauas – voit esimerkiksi lukea älypuhelimen näyttöä, katsoa televisiota tai ajaa autoa.

NÄHDÄ MONITEHOPIILOLINSSIT

VÄRILLISET PIILOLINSSIT

Voivat olla joko kertakäyttöisiä tai kuukausilinssejä. Helppo tapa luoda uusi look. Voit joko korostaa tai muuttaa luonnollista silmien väriäsi.

NÄHDÄ VÄRILLISET PIILOLINSSIT

PIILOLINSSINESTEET

Piilolinssinesteet on suunniteltu puhdistamaan ja desinfioimaan piilolinssejä. Jos käytät kertakäyttöpiilolinssejä, sinun ei tarvitse käyttää nesteitä. Mutta jos käytät muun tyyppisiä piilolinssejä, piilolinssinesteen käyttäminen on välttämätöntä.

NÄHDÄ PIILOLINSSINESTEET